Mustafa Celalettin Beyzadeoğlu Anaokulu

Vizyon: Okul Öncesi eğitim denildiğinde kendi eğitim rotasını eksiksiz çizmiş, ilk akla gelen kurum olmak.

Misyon: Her çocuğun; kendine özgü niteliklerini yitirmeden,paylaşımcı,kendine güvenen ve kendini doğru ifade edebilen,sorumluluk sahibi,kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, doğayı seven ve koruyan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu: 08.00-13:00 Öğlen Grubu: 13:00-18:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BESLENME DOSTU BEYAZ BAYRAK HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR

WEB - https://mcbanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Velibaba Mahallesi Tevhid Sokak No22 Pendik/ İSTANBUL

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - AYTEMİZ PETROL KARŞISINDA BULUNAN DOLAYOBA MEZARLIĞI ÜST TARAFINDA , VELİBABA CAMİ VE TÜRBESİ ARKASINDA YER ALMAKTADIR.NOKTA MARKETİN ÜST TARAFINDA YER ALIR.

Adres - Velibaba Mahallesi Tevhid Sokak No22 Pendik/ İSTANBUL

Ulaşım Pendik istikametinden Velibaba-Pendik Minibüsleri , Kartal Köprüsünden geçen Kartal-Cezaevi Minibüsleri, 132V Otobüsü okulumuzun yakınından geçmektedir. Pendik-Kadıköy Metrosundan Pendik İsdtasyonundan inip Gözdağı çıkışından velibaba minibüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Pendik İlçe merkezine 6 km uzaklıktadır.